• 0756121377 L-V: 12:00-21:00; S-D: 10:00-21:00

Zelato e visul răcoritor al cofetarului Ana Consulea devenit realitate. Facem înghețată care gâdilă memoria gustativă și îți scormonește în amintiri, pentru că avem know-how, dar și tehnologia necesară. Înghețată cu adevărat artizanală, așa cum ar trebui să fie, cu gust plin și o explozzzie de fructe și arome naturale. Pentru că doar asta folosim: ciocolată adevărată (ză best), vanilie naturală, fructe adevărate (multe fructe, nu paste), fistic, alune de pădure, migdale, cocos și multe alte ingrediente și gusturi speciale.

 

Și nu doar înghețată. La Zelato e plin de bunătăți și băuturi surprinzătoare! Cum ar fi Panet, o brioșă cu lapte caldă și crocantă la exterior și rece la interior (da, cu înghețată). Îl găsiți doar la Zelato și e musai să-l gustați, mai ales că am adus tocmai din Spania aparatul cu care îl facem. Brownie, prăjituri cu fructe, fresh-uri, limonadă, sucuri naturale, milkshake, cafea și frappe. Toate lucrurile bune cu care ai vrea să te plimbi în mână prin Herăstrău sau pe care ai vrea să le dai copiilor tăi.

 

Ah, era să uităm. Avem un Păsăroi angajat la tonetă, expertul nostru în social media și... lucruri bune. Îl găsiți mereu la treabă, dornic să vă cunoască și să vă ajute să intrați în lumea noastră plină de verdeață și bucurie.

 

Așadar, la noi totul e despre dragoste, joaca, zvâc și chef de zbenguială. Suntem aici să facem înghețată spre îndulcirea tuturor plimbărilor prin parc. Zău că trebuie să ne cunoaștem!

ÎNAPOI SUS